Your browser is not supported. Please use IE 8 or above.

BNI-Nederland

Local Business - Global Network ®

BNI - De grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld

In 2017 hebben leden van BNI in Nederland elkaar 116.932 aanbevelingen gegeven die hebben geresulteerd in 159.628.377 euro extra omzet

Nee geen typefout - er staat echt bijna 160 miljoen euro! BNI is een zakelijke en professionele aanbeveling marketing organisatie die van elke branche/specialisatie slechts één afgevaardigde lid laat worden per chapter. Zodra leden in hun netwerk een koopsignaal herkennen dat interessant is voor een medelid dan proberen zij de mogelijke klant met desbetreffend lid in contact te brengen. Dit noemen wij een aanbeveling.

De BNI-filosofie "Geven Loont"

Het fundament van BNI is gestoeld op het principe "Geven loont". BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen met als belangrijkste voordeel, zakelijke aanbevelingen. Als je lid bent van BNI is het net alsof je een team van verkopers voor je hebt werken die elke dag opletten of ze je kunnen helpen je product in de markt te zetten. Als aanbeveling marketing belangrijk is voor jouw bedrijf, dan is BNI het aangewezen netwerk om lid van te worden. Wil je weten of aanbeveling marketing of voor jou geschikt is? Lees meer over hoe...

De missie van BNI

Het is onze missie om onze leden te helpen meer omzet te verkrijgen door een gestructureerd, positief en professioneel aanbeveling marketing programma te bieden dat hen helpt om langdurige, veelbetekenende relaties aan te gaan met kwalitatief goede andere ondernemers.

BNI - Changing the way the world does business©

Je bedrijf laten groeien met 20%, 30%, 50% of zelfs 100%?

Dit zijn de resultaten die wij zien bij onze leden! Veel van onze leden. Sommige deelnemende leden hebben door de manier van marketing binnen de structuur van BNI zelfs tientallen nieuwe klanten gekregen!!! Succesvol zaken doen door effectief gebruik van aanbeveling marketing. De beste manier van adverteren die er voor ondernemers is.

BNI biedt structuur en systemen die haar leden helpt te geven en te ontvangen

dit doen we door een omgeving te bieden waarin je persoonlijke sterke relaties kunt opbouwen met twintig, dertig of zelfs veertig andere kwalitatief goede ondernemers uit je eigen regio. Door het realiseren van deze "formele" relaties met anderen, krijg je de kans om je bedrijf aanzienlijk te laten groeien.

Eerste keer op bezoek

De enige en beste manier om BNI te leren kennen is door een groep te bezoeken. Wil je graag eens kijken wat het nou precies is klik dan hier om te zien hoe je te werk gaat als je een chapter wilt bezoeken of klik hier als je wilt weten of je lid kan worden van een specifiek chapter, je krijgt dan ook te zien welke contacpersoon van dat chapter je kunt benaderen en hoe.

 

BNI Internationaal Netwerk Nieuws

BNI

Copyright BNI. All Rights Reserved. All company names, product names logos included here may be registered trademarks or service marks of their respective owners.